VAN MISPELAAR, armbanden met karakter.

 

VAN MISPELAAR brengt een collectie stoere armbanden voor mannen die krachtig en zelfverzekerd in het leven staan.
 
Jij bent trots op wie je bent, op wat je hebt bereikt in het leven.
Jij weet wat je wilt, bent zelfverzekerd, extrovert, een beetje rebels maar altijd respectvol.
Jouw werk doe je met passie en overgave en is je op het lijf geschreven. Daarnaast heb je een druk sociaal leven. Jij leeft het leven tot de max.
De mode volg je op de voet maar je bent geen trendsetter. Jij hebt zo je klassiekers. Wat goed is, is goed. Jij bent wie je bent.
Jij bent een sterke individu en hebt een eigen krachtige identiteit. Deze heb je zelf ontwikkeld, is niet aangeleerd en door niemand opgelegd.

De eigentijdse collectie bestaat uit unieke ontwerpen voor mannen en is opgebouwd uit vier categorieën: 925&leather, Cuffs, Beads en Classics.

Alle armbanden worden vervaardigd van het hoogwaardige 925 Sterling zilver, hebben een sterk eigen karakter en een authentieke look & feel.

De armbanden van VAN MISPELAAR zijn onderscheidend door lambskin en rosewood te combineren met zilver. De hoge kwaliteit en de nauwkeurige afwerking zijn kenmerkend voor de armbanden van VAN MISPELAAR.

 
De zilveren armbanden van VAN MISPELAAR worden op eerlijke en authentieke wijze, vol passie, liefde en vakmanschap en met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt door de beste zelfstandige zilversmeden uit de Indische Archipel.  Elke zilveren armband is hierdoor uniek, net zo uniek als jij. 
 
Draag een VAN MISPELAAR armband met flair en laat zien hoe trots jij op jezelf bent.
 
VAN MISPELAAR – proud to be me