ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

 

Verzendkosten

VAN MISPELAAR hanteert de onderstaande verzendkosten: Nederland: € 4,95. overige EU landen: € 8,95.

 

Levertijden

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren. Lukt dat niet dan wordt je hier z.s.m. van op de hoogte gebracht.

 

Levering bij meerdere artikelen:
Wanneer je meerdere artikelen bij ons hebt besteld proberen wij deze artikelen in één zending bij je af te leveren. Wil je graag dat wij de artikelen verzenden in deelleveringen, neem dan binnen 8 uur na je bestelling contact met ons op.

 

Bezorging

VAN MISPELAAR verstuurd met PostNL. Na een verzendbevestiging wordt jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd. Alle pakketten van VAN MISPELAAR  worden verstuurd met PostNL. Wanneer je order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.


Vertraging:
Wanneer je bestelling is verzonden door VAN MISPELAAR en je hebt deze na 3 werkdagen nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij vriendelijk om het ordernummer bij de hand te houden.

 

Niet thuis :
Wanneer je niet thuis bent en we een pakket niet bij  kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij de buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij de buren, dan ontvang  je  een bericht van de bezorger. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen:
Indien er bij de tweede aanbieding niemand  thuis is, dan kan je  met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. Je hebt  hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als je de zending op gaat halen dien je jezelf altijd te legitimeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij je aangeboden. Bent je bij een tweede poging ook niet thuis, dan kan je met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

Legitimatiebewijs :
Je dient bij het ophalen van jouw pakket altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.